Divers organiseert vanavond een inspirerende bijeenkomst rondom bewonersinitiatieven

Donderdag 02 november 2017

In de wat koudere maand van november wil Divers jullie warm ontvangen om even stil te staan bij alle bewonersinitiatieven die actief zijn in Rosmalen, Vinkel en Nuland. Je bent daarom van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst op donderdagavond 2 november in Perron 3. Het is een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen, om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te leren, om er zo een leerzame en gezellige bijeenkomst van te maken.
De avond wordt begonnen met een overheerlijke kom soep met brood. Dit is een mooie gelegenheid om alvast kennis te maken met elkaar.
Vanaf 19:00 uur begint het programma en kunnen jullie kennis maken met elkaars initiatieven en wordt er stil gestaan bij wat jullie graag verbeterd of anders willen zien aan jullie initiatief.  Om dit inzichtelijk te maken voor iedereen staan de onderstaande vragen centraal tijdens de bijeenkomst.

  1. Hoe loopt het initiatief nu? Wat gaat er goed? En wat zouden jullie nog willen verbeteren/anders willen?
  2. Wie of wat zou het initiatief hiermee kunnen helpen?
  3. Van welke onderwerpen/thema's zouden jullie meer willen weten, dat kan helpen bij jullie initiatief?
  4. Wat zou je aan een ander initiatief willen vragen?

Na afloop is er de mogelijkheid om samen na te borrelen. Divers ziet jullie graag verschijnen in Perron 3 op donderdag 2 november.

Locatie: Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1

Tijd: 18:00 – 19:00 uur inloop met soep en brood
         19:00 – 21:00 uur bijeenkomst
         21:00 – 21:30 uur na borrelen

 

Reacties